Het perfecte trouwpak: Stijltips voor de bruidegom


Een trouwjurk is vaak het belangrijkste kledingstuk tijdens een bruiloft, maar de bruidegom mag ook zeker niet worden vergeten. De zoektocht naar het perfecte trouwpak kan soms lastig zijn, vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. In deze blog geven we daarom stijltips voor de bruidegom, zodat ook hij stralend voor de dag kan komen tijdens de bruiloft. 

1. Ken de dresscode 

Voordat je begint met het uitzoeken van jouw trouwpak is het belangrijk om te weten wat de dresscode is. Is er bijvoorbeeld een specifiek thema tijdens de bruiloft of moeten gasten zich aan bepaalde kledingvoorschriften houden? Dit kan invloed hebben op de keuze voor jouw trouwpak. 

2. Kies de juiste kleur 

De kleur van jouw trouwpak is erg belangrijk. Stem deze af op de kleur van de trouwjurk van jouw partner en op het thema van de bruiloft. Donkerblauw, zwart en grijs zijn populaire kleuren voor trouwpakken, maar ook aardetinten worden steeds vaker gebruikt. 

3. Kies de juiste stof 

Naast de kleur is de stof van jouw trouwpak ook van belang. Je wilt immers de hele dag comfortabel kunnen bewegen. Wol en katoen zijn populaire keuzes voor de stof van een trouwpak. 

4. Wees niet bang voor accessoires 

Accessoires maken een trouwpak af en geven jouw outfit net dat beetje extra. Denk bijvoorbeeld aan een mooie stropdas of strik, een pochet of manchetknopen. Wees ook niet bang om te experimenteren met accessoires in een opvallende kleur of print. 

5. Laat het op maat maken 

Niets zit zo mooi als een trouwpak dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. Zorg er daarom voor dat je op tijd begint met het uitzoeken van jouw trouwpak en laat deze op maat maken. Zo ben je verzekerd van een perfect passend trouwpak waarin jij je op en top bruidegom voelt. 

Conclusie: 

Met deze stijltips voor de bruidegom kun je hopelijk goed voorbereid op zoek naar het perfecte trouwpak. Onthoud dat het belangrijkste is dat jij je zelfverzekerd voelt in jouw outfit. Dus ga vooral op zoek naar een trouwpak dat bij jou past en waarin jij je comfortabel en stijlvol voelt. En vergeet vooral niet om te genieten van jouw bijzondere dag!

Bron: Pakkend Amsterdam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *